BURSA / BÜYÜKORHAN - Şehit İsa Özkan Anadolu İmam Hatip Lisesi

.
ORHAN MAH. DR.İBRAHİM ÖKTEM CAD. NO 26 BÜYÜKORHAN / BURSA
Vizyon
Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye´ye öncü bir kurum olmak.
Misyon
Tüm öğrencilerimizin açık fikirli, gelişim ve değişimi önceleyen, etik kurallar çerçevesinde topluma örnek ve insanlığa yararlı olan, liderlik vasıflarına sahip bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
YEŞİLAY-SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK-ŞİİR KATEGORİSİNDE İL 1.´LİĞİ. İSTİKLAL VE İSTİKBAL ŞAİRİ MEHMET AKİFİ ANLAMAK VE ANMAK ADINA DÜZENLENEN KOMPOZİSYON YARIŞMASI İLÇE 1.´LİĞİ VE İL 3.´LÜĞÜ BÜYÜKORHAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ-10 KITA BİR VATAN İLALABET İSTİKBAL- İLÇE 1.2.VE 3.´LÜĞÜ.
Kütüphane Kitap Sayısı :2564
Öğretim Şekli :Okulumuzda normal eğitim verilmektedir. Anadolu İmam Hatip Lisemizin bünyesinde İmam Hatip Ortaokulu mevcuttur.
Doğal gaz
Ulaşım
İlçe merkezinde il merkezine saat başı kooperatif servisleri bulunmaktadır. İlçe merkezinde okulumuz yürüme mesafesindedir.
Taşımalı Eğitim
Orhan Mah. Dr. İbrahim Ökten Caddesi No:26 Büyükorhan/BURSA
İl merkezine 90 km uzaklıkta olup ilçe merkezindedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Yerel Yerleştirme
Proje Çalışmaları
HAYALİMDEKİ MESLEĞİ SEÇİYORUM. DİLDEN DİLE ANADOLU MASALLARI. MEDENİYETİMİZİ İNŞA EDEN KADINLAR. ÖĞRENCİNİN GÖZÜNDEN FİLM TAHLİLİ. ÖĞRENCİNİN GÖZÜNDEN KİTAP TAHLİLİ.
BURSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AB ERASMUS PLUS AKREDİTASYON KONSORSİYUM ÜYESİ.