BURSA / BÜYÜKORHAN - Şehit İsa Özkan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Rehberlik Servisimizin Bu ayki konusu Meslek TanıtımlarI. Gelecek Meslekleri Hakkında Bilgi Sahibi Misiniz? Sizce Hangi Meslekler Günümüzde Önemini Yitirdi. Yeni Mesleklerden Hangileri Size Hitap Ediyor? Rehberlik Servisimizi ziyaret ederek meslekler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Nis

Her yıl ramazan ayında gelenek haline getirdiğimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan ramazan kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Herkesin yöneldiği bir yön vardır. Haydi hep hayırlara koşun, yarışın! Nerede olsanız Allah hepinizi bir araya getirir. Şüphesiz Allah'ın gücü her şeye hakkıyla yeter. (Bakara 2-148) İyilik edin. Şüphesiz Allah iyilik edenleri sever. (Bakara 2-159)

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü kapsamında ilçemiz 15 Temmuz Şehitleri Meydanında İlçe Kaymakamımız Sayın Furkan ÖZTÜRK ve İlçe Belediye Başkan Vekili Sayın Recep KAYDI Atatürk anıtına çelenk sundular. Ardından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı İlçemiz Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı. Programda İlçe Kaymakamı Sayın Furkan ÖZTÜRK, Belediye Başkanı Vekili Sayın Recep KAYDI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yakup GÖKHAN ve İlçe Müftüsü Sayın DERVİŞ MAKAS yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdi.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ümran YAĞCIOĞLU tarafından yönetim ve koordinasyonu sağlanan eTwinning projesi kapsamında  "Dancing Funny Letters" adlı proje yürütülmektedir. Projenin Bursa ve Ukrayna'dan ortakları bulunmaktadır.Projenin amacı; Görsellerle kelime öğretimini kolaylaştırma, kolay ezberlenmesini sağlama ve İngilizce öğrenmeyi eğlenceli ve aktif kılmaktır.Aylık çalışmalarımız ve panolarımız aşağıda listelenmiştir. Öğretmenimize ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.